2021. június 11., péntek

Dr. Varga-Damm Andrea : TUDNI AKARJA 4 MILLIÓ EMBER AZ IGAZSÁGOT! T/16539 számon benyújtottam a Miniszterelnökhöz az alábbi interpellációt a diszkriminatív intézkedései miatt.

 

TUDNI AKARJA 4 MILLIÓ EMBER AZ IGAZSÁGOT!
T/16539 számon benyújtottam a Miniszterelnökhöz az alábbi interpellációt a diszkriminatív intézkedései miatt.
Tisztelt Miniszterelnök úr!
„A Magyarországon jelenleg elérhető valamennyi COVID-19 elleni vakcina hatásossága meghaladja az előírt 50 százalékot. A vakcinák hatásossága alatt azt értjük, hogy egy adott készítmény hány százalékos eredménnyel tudja megelőzni az adott betegség kialakulását. Azoknál, akik az oltás ellenére megbetegszenek (azaz a statisztikák alapján nem volt hatásos náluk az oltóanyag), a COVID-19 valószínűleg enyhébb lefolyású lesz, mint oltás nélkül. A védettség teljes időtartamáról egyelőre nincsenek pontos információink, mivel a vakcinák kifejlesztésére nemrégiben került sor. A vakcinák, bár elég hatásosnak bizonyulnak, nem védenek teljesen: oltott személyek körében is előfordulhat megbetegedés, továbbá előfordulhat oltás melletti fertőződés, így egyértelmű, hogy a vírust tovább is lehet adni. Ráadásul azt is figyelembe kell vennünk, hogy a korábban említett hatásossági értékek egyénenként változhatnak, hiszen nem vagyunk egyformák, így előfordulhat, hogy nem teljesen azonosan reagálunk egy adott készítményre.” - írja ezt a szakirodalom a koronavírus ellen fejlesztett és alkalmazott oltásokról.
Magyarországon a mai napig a koronavírus-járvány során 806 591 fő fertőződött meg, amely a lakosságunk 8,3 százaléka. A mai napig a koronavírus-járvány okozta megbetegedés következtében elhunyt 29 896 fő, amely a lakosságunk 0,3 százaléka. A megfertőződötteknek összesen 3,7 százaléka hunyt el, a többiek vagy meg sem betegedtek, vagy meggyógyultak. Ezek szerint – tudományos értelemben - van Magyarországon közel 8,9 millió ember, aki 15 hónap alatt sem fertőződött meg a koronavírustól, azaz egészséges, és vélhetően jó az immunrendszere. Ön ezeket az embereket kényszeríti az oltás felvételére úgy, hogy semmiféle biztos eredményét annak nem tudja garantálni.
Az Európa Tanács parlamenti szerve 2021. január 27-én határozatot fogadott el a Covid-19 oltások etikai, jogi, és gyakorlati megfontolásaival kapcsolatban Ebben azt az ajánlást fogalmazták meg, hogy a tagállamok tegyék világossá az emberek számára, hogy az oltás nem kötelező, és nem fogja őket diszkrimináció érni, ha nem oltatják be magukat. A határozathoz mellékelt háttérdokumentumokból kiderül, hogy kontraproduktívnak tartják az oltás kötelezővé tételét, hiszen ha valami kötelező, az ellenállást vált ki az emberekből, így előnyösnek tartják az önkéntesség hangsúlyozását.
Ehhez képest az Ön kormánya a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben, valamint a 104/2021. (III. 5.) Korm. rendeletben határozta meg azokat a szabályokat, amelyek szerint bizonyos helyekre belépésre, vagy közösségi tevékenység végzésére csak olyan személyek jogosultak, akik a koronavírus ellen védett személynek tekintendők.
A rendelet 1/A. § (1) bekezdése szerint a rendelet alkalmazásában koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja.
1/B. § (1) bekezdése kimondja, hogy az 1/A. §-ban foglaltakon túl e rendelet alkalmazásában koronavírus ellen védett személy, aki
a) olyan állam által kiállított védettségi igazolással rendelkezik, amely állam által kiállított védettségi igazolást Magyarország elismeri és ennek tényét a külpolitikáért felelős miniszter a határrendészetért felelős miniszterrel egyetértésében kiadott rendeletében megállapította, és
b) koronavírus elleni védettségét az a) pont szerinti állam által a részére kiállított koronavírus elleni védettségi igazolás bemutatásával igazolja.
A rendeletek a védettségi igazolvány feltétele melletti belépés joga alapján egészséges emberek sokaságát zárják ki abból, hogy éttermekbe, koncerttermekbe, cukrászdákba, színházakba, mozikba, művelődési házakba, könyvtárakba, szálláshelyekre, állatkertbe, cirkuszba, stb. belépjenek.
Miután a tudomány azt közölte, hogy a beoltottaknak akkor, ha az oltási protokollt betartották, s eltelt a védettségi idő, átlagosan 50 %-a tekinthető védettnek, hogy közölheti egy kormányrendeletben azt, hogy ezek az emberek védettek a koronavírus ellen? Ez valótlan állítás, olyannyira, hogy ellenkezik az Alaptörvény azon rendelkezésével is, amely szerint tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak. Miután pedig a tudomány álláspontja az, hogy nem lehet minden beoltottat teljesen védettnek tekinteni, az állam tudományos igazság kérdésében döntött, méghozzá a tudomány álláspontjával ellenkező módon.
Jelenleg Magyarországon azok a legvédettebb személyek a koronavírustól, akiknek szervezete még mindig nem találkozott a vírussal, holott életvitelükben semmit nem változtattak a járvány kitörése óta sem. Ezek közül az emberek közül azokat, akik nem oltatták be magukat, az egészséges állapotuk miatt és annak ellenére diszkriminál, bünteti olyan hátránnyal, amelyet az Alaptörvény és az Európai Tanács fenti határozata kifejezetten tilt.
Hogy is szólnak az Alaptörvény rendelkezései?
- Valljuk, hogy az emberi lét alapja az emberi méltóság.
Emberi méltóságot sért, hogy a kormány olyan embereket védtelennek tekint, akik egészségesek, s védettnek, azokat, akik a tudomány állása szerint nem azok. Másodrangú állampolgárokká degradált magyar embereket, akik alapvető jogaikban korlátozottak, így megsértve emberi méltóságukat.
- Valljuk, hogy a polgárnak és az államnak közös célja a jó élet, a biztonság, a rend, az igazság, a szabadság kiteljesítése.
Sértik intézkedései a polgárok szabadságát és igazságérzetét. Az Ön kormánya által koronavírus ellen védett személyeknek tekintett személyek a tudomány megállapításai szerint nem azok teljes létszámukban, s az Ön kormánya valótlan állítással akadályozza, hogy a nem oltott személyek szabadságjogaikat gyakorolják. Mindezzel a polgárok igazságérzete is sérül, a demokráciába és az alapjogokba vetett bizalmukat megrendíti.
- Valljuk, hogy népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi.
Ezt a hitvallást is megsérti kormánya, mert ezekkel az intézkedésekkel nem szolgálja a polgárait, hanem megosztja őket, megbélyegez nagy létszámú egészséges társadalmi csoportot. Kifejezetten visszaél a veszélyhelyzet adta rendeleti kormányzással, s rendkívül méltánytalan helyzetbe hozza polgárok millióit.
- Alaptörvényünk jogrendünk alapja, szövetség a múlt, a jelen és a jövő magyarjai között. Élő keret, amely kifejezi a nemzet akaratát, azt a formát, amelyben élni szeretnénk.
Miután tehát a jogrendünk alapja az Alaptörvény, egy keret, Ön nem tekinthetett volna el e keret rendelkezéseitől, amikor emberek millióit rekeszti ki a szabad társadalom életteréből.
- Mindenki felelős önmagáért.
Ez azt jelenti, hogy az egyén felelős saját magáért. Így pedig joga van ahhoz is, hogy eldöntse, beoltatja-e magát – miután egészséges – olyan oltóanyaggal, amelynek – amint a tudomány meghatározza - védettségi teljes időtartamáról egyelőre nincsenek pontos információk, mivel a vakcinák kifejlesztésére nemrégiben került sor. A vakcinák, bár elég hatásosnak bizonyulnak, nem védenek teljesen: oltott személyek körében is előfordulhat megbetegedés, továbbá előfordulhat oltás melletti fertőződés, így egyértelmű, hogy a vírust tovább is lehet adni. Kormánya intézkedéseivel tagadja az Alaptörvény azon hitvallását, mely szerint mindenki felelős magáért.
- AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani.
Kormánya intézkedéseivel nem tartja tiszteletben az ember alapvető jogait, amint fenti előadásomban ezekre rámutattam.
- Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.
Ezzel ellentétben az Ön kormánya nem ismeri el az ember alapvető egyéni és közösségi jogait, hiszen 4 millió egészséges embert kirekeszt a társadalmi természetes életterekből.
- Tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni.
Ez egy nagyon fontos tétel. Már csak azért is, mivel a tudomány közlése szerint a védettség teljes időtartamáról egyelőre nincsenek pontos információk, mivel a vakcinák kifejlesztésére nemrégiben került sor. Azaz minden ember, aki megkapta, valójában a vakcinák hatását vizsgáló kísérleti alany. Ahhoz pedig, hogy ennek alávessék magukat, tájékoztatást kellett volna kapniuk előtte, fel kellett volna mérni egészségi állapotukat, s ahhoz kellett volna hozzájárulást kérni, hogy egy kísérleti rendszernek részei akarnak-e lenni.
- Mindenkinek joga van a szabadsághoz.
Sajnos kormánya intézkedéseivel olyan szabadságjogokat vett el egészséges polgároktól, amelyek megilletik őket, s e szabadságjogok megvonására tudományosan alátámasztott indokokat nem adtak.
- Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más meggyőződés szabad megválasztását.
Joga van tehát a polgárnak a gondolat szabadsága és meggyőződése alapján döntést hozni az oltás felvételéről. Az Ön kormánya viszont korlátozta ennek a döntésnek szabadságát azzal, hogy ha nem kívánja felvenni az egészséges ember az oltást, szabadságjogaiban korlátozzák.
- A törvény előtt mindenki egyenlő. Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja.
Ezt vélhetően nem kell magyaráznom, hogy a törvény előtti egyenlőséget mennyire sérti az, hogy nem védett, de oltott embereknek előnyöket ad, nem oltott, egészséges embereket viszont megfoszt természetes szabadságjogaiktól.
- Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez.
Azaz az embernek joga van ahhoz, hogy egészséges legyen, s ahhoz is, hogy egészségét úgy őrizze meg, hogy egy általa ismeretlen hatású szert ne engedjen a szervezetébe akkor, amikor egyébként egészséges.
- Mindenkinek, aki törvényesen tartózkodik Magyarország területén, joga van a szabad mozgáshoz és tartózkodási helye szabad megválasztásához. Az Ön kormánya megsérti ezen szabályt 4 millió koronavírus elleni vakcinával nem oltott ember esetében úgy, hogy arra semmiféle tudományos alátámasztás nincs, sem virológiai, sem járványügyi szakmai indokot nem adott még senki ahhoz, hogy a fenti kormányrendeletekkel kizárjanak ennyi embert a szabad mozgás és tartózkodási hely megválasztásából.
Mindezekre tekintettel kérem Önt, mutassa be azt a tudományos igényű, szakmai alapokon nyugvó, koherens indokrendszerrel ellátott anyagot, amely részletesen és tételesen leírja azt, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükség volt arra, hogy ténylegesen nem védett, de oltott emberek élethelyzetét korlátlanná tegye, nem oltott, de egészséges embereket pedig kirekesszen a társadalmi élet közösségi helyeiről.
Tisztelettel:
dr. Varga-Damm Andrea független országgyűlési képviselő

2021. június 10., csütörtök

Felhívás Minden Magyar szülő, édesanya, édesapa, nagymama, nagypapa, Dédikék, polgárok szeretők, szerelmek, számára!

 

Felhívás Minden Magyar szülő, édesanya, édesapa, nagymama, nagypapa, Dédikék, polgárok szeretők, szerelmek, számára!
2021. Június 14-én Hétfő. 14 órától. 20 óráig. Budapest V. kerület. Kossuth tér, a gyűlést tartunk‼️
1/A rendezvény célja:
Az élet védelme, az egészségéges magyar gyermekek védelme, tiltakozás és teljes mértékű elutasítás a kísérleti, a kormány által felelősséget nem vállaló Covid19 vakcina ellen‼️
2/Kormány lemondásra való felszólítás, a demokrácia és a nép nevében!
3/Teljes rendszer váltás, mert, mert 31 év alatt, a pártok nem a nép érdekeit szolgálták!
Népállamot Magyarországnak, ahol a nép dönt a saját sorsáról‼️🇭🇺
Világossá tesszük, a Népnek joga van elkergetnie, felmenteni a kormányt egy Demokráciában is, ha az a nép akarata ellenére kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti!
Minden Magyar Demokratikusan gondolkodó és cselekvő Magyar polgárt. szeretettel várunk!
Az (esetleges) rendbontók részvételét teljes mértékben elutasítjuk, és elhatárolódunk tőle, és ezt követően a hatóság segítségével a rendezvényről PACEKBA el lesz távolítva‼️
Üdvözlettel és Szeretettel A Magyar szülők, édesanyák, édesapák, nagymamák nagypapák, Dédikék, polgárok, szeretők, szerelmek!
A Rendezvény bejelentője: Rákóczi Zója.
Magyarország. 2021.június. 10.



Bertalan Attila 2021.06.10 Felhívás Minden Magyar szülő, édesanya, édesapa, nagymama, nagypapa, Dédikék, polgárok

Helyszín: BUDAPEST,KOSSUTH TÉR PARLAMENT ! AZ élet védelme, az egészséges magyar gyermekek és emberek védelme, tiltakozás

 Jóna Mihály Pál

❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Istentől megáldott ÉDESANYÁK,ÉDESAPÁK,NAGYMAMÁK,NAGYPAPÁK és Mindenki akinek fontos a gyermekei unokái élete és jövője ☝️
Eljött az idő a cselekvésre!🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Rákóczi Zója és a MAGYAR ÉDESANYÁK szervezésében,a gyermekeink leoltása ellen és
Rendszerváltó demonstrációra hívunk,-mely bejelentett és nincs semmiféle korlát ☝️☝️- és szeretettel várunk mindenkit
2021.06.14.-én hétfőn 14 órától ☝☝☝🇭🇺
Helyszín: BUDAPEST,KOSSUTH TÉR PARLAMENT
A demonstráció célja :-AZ élet védelme,az egészséges magyar gyermekek és emberek védelme,tiltakozás a kísérleti Covid19 vakcina ellen,amelyért a kormány sem vállal felelősséget!
A kormány LEMONDÁSRA való felszólítása a demokrácia és a NÉP nevében!Kiállás a teljes rendszerváltás mellett,mert 31 év alatt a politikai pártok NEM a nép érdekeit szolgálták!NÉP államot ahol a NÉP dönt a sorsáról!Békés demonstráció a meddőségi intézetek államosítása ellen.
AZ ÉLETÉRT, A GYERMEKEDÉRT, AZ IGAZSÁGÉRT, A SZABADSÁGÉRT!
Hajrá Magyarok, fogjunk végre össze és legyünk ott nagyon sokan!
Ha fontos a gyermekeid, unokáid jövője, egészsége és az élete, Neked is ott a helyed a Parlamentnél!❤️🇭🇺
Vedd észre, és fogd meg a kinyújtott kezeket mert csak együtt győzhetünk!
Tarts velünk, Mi ott leszünk!🥰
Áldás az igaz úton járókra!🙏OSSZÁTOK LÉGYSZÍVES!JUSSON EL MINDEN CSOPORTBA ÉS A VEZETÖIKHEZ,akiket kérünk ,hogy segítsenek az Anyáknak és egyben FELSZÓLÍTUNK MI MAGYAR ANYÁK,hogy kutya kötelességük beállni a Magyar Anyák mögé,hiszen őket is az szülte ,nekik is van gyerekük és az ő életük IS tét! FOGJUNK ÖSSZE VÉGRE OLTOTT ÉS OLTATLAN,MAGYAROK MINDENKI EGYÜTT !! ❤️🤍💚KÉSZÜLJETEK,SZERVEZŐDJETEK ÁLLJUNK VÉGRE EGYSÉGBE!!!🇭🇺