2022. január 22., szombat

Pro-Contra Adás 2022.01.22

 https://bestofradio.eu/pro_kontra_adas_rock_2022_01_22.html?fbclid=IwAR2gRUDpT29R9Koutz5qCPR85nIT3HO8wT6A4uSAy9maeMrzBfGFmpPoEmo

2022. január 21., péntek

MAGYARORSZÁGON A TISZTIFŐORVOS NEM ENGEDÉLYEZTE A GÉNMÓDOSÍTÓ MÉREGLÖVÉSEKET! ÉBREDJ EMBERISÉG!!!

MAGYARORSZÁGON A TISZTIFŐORVOS NEM ENGEDÉLYEZTE A GÉNMÓDOSÍTÓ MÉREGLÖVÉSEKET! ÉBREDJ EMBERISÉG!!!

"KEDVES MAGYAR HONFITÁRSAIM!
ITT AZ IDŐ BEMUTATNI, MILYEN PÉNZÉHES FOLYAMATOKNAK ÁLDOZATA AZ EMBERISÉG, EZEN BELÜL PEDIG HAZÁNK NÉPE.
Történt pedig, hogy kíváncsi voltam arra, hogy a magyar tisztifőorvos a koronavírushoz bevezetett vakcinákat mikor, milyen okirattal engedélyezte rendszeresíteni. Írtam hát neki 2021. november 12-én levelet (alább látható), hogy a 18/1998.(VI.3.) NM rendelet 10. §-a alapján legyen szíves megküldeni nekem azokat az alkalmazási engedélyeket, amelyeket ő kiadott a SARS-Cov-2 vírus elleni védőoltásokról, hiszen a jogszabály szerint védőoltást új oltóanyagokkal, vagy új módszerrel végezni csak az országos tisztifőorvos engedélyével lehet. Erre választ 2021. december 27-én kaptam, amelyben azt írja a tisztifőorvos, hogy ő nem engedélyezte sem a Pfizer, sem a Moderna vakcinák alkalmazását Magyarországon, hanem azokat az Európai Bizottság engedélyezte. (Jelzem, a tisztifőorvos által megadott linkek nem érhetők el.) Csakhogy a magyar jogszabályban nem szerepel olyan kitétel, hogy a magyar tisztifőorvosnak ne kellene magának is engedélyeznie a védőoltás alkalmazását, ha az Európai Bizottság azt engedélyezte. Hiszen hazánkban a tisztifőorvos felel minden járvány és annak megelőzése, felszámolása során végzett feladatért.
Különösen érdekes mindez annak fényében, hogy a magyar kormány megfosztja honfitársaink sokaságát munkájuktól, ha nem veszik fel azokat az oltásokat, amelyeket a magyar tisztifőorvos nem is engedélyezett. ..." Folytatás Dr. Varga-Damm Andrea írásában:
Rákóczi Zója hívta fel rá a figyelmet:



forrás: Lakó Ildikó

Bertalan Attila 2022.01.21