2013. május 25., szombat

NolTV - Ángyán: maffiacsaládok nevezik ki a kormánytagokat

NolTV - Ángyán: maffiacsaládok nevezik ki a kormánytagokat

2013. május 22., szerda

Béke vagy háború ?

2013. május 21., kedd

DUNAHARASZTI OTTHONVISSZAVÉTEL ......szer.megj:
Borzasztó amit ebben az országban zajlik. De, ez van már évek óta. Gazemberség és rablás az ami itt nap mint nap megvalósul és megvalósult. Itt legalább már van segítség, ami korábban elképzelhetetlen volt. Sajnos felelős a mai napig nincs benne. NINCS RÁ NEKIK TÖRNÉNYÜK. ( korábban feltett dokumentum az oldalon megtalálható)
Jó lenyúlnui másnak a vagyonát, ingyen hozzá jutni ahhoz, amiért évekig dolgozott valaki. Életveszélyes helyzetet teremtve a család tagjainak a számára. A gyermekeket veszélyeztetettségnek kitenni. A lakásban található értékekekkel meg megfejelni a lenyúlási tranzakció tényét. Énnekem a teljes vagyonom sikerült megfújniuk, és nincs a mai napig a hivatali felelősöknek megállapítása, elszámoltatása. Nincs felelőse.
Két aljadék plöcsnis rendelkezése osztogatta másnak a vagyonát felelőtlenül, törvénytelenül jogtalanságnak kogot bíztosítva. Mocskos rohadék banda. Háború a magyar családok ellen. Pichológiai és anyagi alapon ami rosszabb mintha lőlének!!!!! Aljas maffia banda.