2021. november 24., szerda

Óriási botrány Szlovéniában - A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!

Világbotrány derült ki 💥 A cikk mai (2021.11.24) Videó ! Szlovéniából olyan hír járja, hogy ha bebizonyosodik, elképzelhetetlen világreakciót vált ki.

November 20-án, szombaton a Ljubljanai Klinikai Központ Egyetemi Orvosi Központjának (fenti képen) vezető ápolónője, aki az oltóüvegek beadásával foglalkozik és mindent intéz, felmondott, tévékamerák elé lépett, és oltóanyag-palackokat vett elő.

Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyike a kód utolsó 1-es, 2-es vagy 3-as számával, majd elmagyarázta ezeknek a számoknak a jelentését:

Az 1. számú a placebo, a sóoldat.

A 2-es számú a klasszikus mRNS „vakcina”

A 3. számú RNS-rúd, amely az adenovírussal rokon ONC gént tartalmaz, amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

Azoknál, akiket a 3-asra végződő fiola szúrnak meg, azt mondja, hogy azok, akik kaptak, 2 éven belül lágyrészrákban szenvednek.

Elmondta, hogy személyesen látta az összes politikus és iparmágnás oltását, és mindannyian megkapták az 1-es számú készítményt.

A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak ezen információk visszatartására.

További részletek, ha elérhetővé válnak.

Nyugdíjas szlovén nővér szerint a lakosság 30%-a placebót kapott (2021. augusztus)

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=246023

https://www.napitema.com/2021/11/oasi-botrany-szloveniaban-palackokon.html?