2012. augusztus 6., hétfő

Izraeli lakópark miatt kell menniükHát így megy ez ebben az országban. Tulajdonvédelem nulla, a jogi lehetőség a magyar tulajdonosok számára nulla. Ez milyen jogállam? Semilyen.
Az anyagi érdekviszonyok döntik el ma, hogy van-e tulajdonvédelem, avagy nincs.
A magyar emberek kisemmizése, vagyonfosztása folyik mások anyagi érdekeinek a teljesítése miatt. Brutálisa szemétség. Hogy valakinek van saját tulajdona?Nem számít. "Ököljog"? A hatalommal való visszaéléssel veszik el, kijátszva az emberek jogi igényeit. Elsíbolják mások vagyonát és jogtalanságra alapítanak mások kárára tulajdonjogot. Na ez egy jogászállam, a joghoz viszont semmi köze. Mint jogállam egy nagy NULLA.

Lakásmaffia fogságában
A film 1999 -ben készült. Szégyen és gyalázat, hogy még mindig a mai napig is téma lehet az a brutális sorozatos hivatali eljárás, ami akkor még példaértékűnek számított. - Ma általános. Sajnos.- Téma lehet abból szempontból is, hogy a lopott holmi visszajár!!!! Mindenben természetesen, ezt hozzá kell tennem. Mindenkinek joga lenne a tisztességes eljárásokhoz. Bármennyire is furcsa elvárás ez egy állampolgártól. Elvárható lenne a hivataloktól az, hogy vagyonjogi ügyek elbírálása korupció mentes legyen és korrekt. Ne a törvénytelenség alapozzon valmire alapjogot ! Elvárható lenne az is, hogy ne a diszkrimináció határozza meg, na meg a nézőpont kérdése azt, vagy ne a széljárás iránya legyen meghatározó, alapja, egy - egy ügy elbírálásának vagy kimenetelének. Ez elvárható lenne. De, csak lenne, arra való tekintettel, hogy itt ebben az országban a XXI.században, ez csak kimondva lehet elvárható. Gyakorlatilag meg nem.