2010. június 7., hétfő

5 GYEREKES CSALÁD - SEGÍTSÉG - FELHÍVÁS!!!!!!!

ÖT GYERMEKES CSALÁDANYA kér segítséget!

A Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének kiemelkedő feladata a hitel károsultak megmentése és a kilakoltatások törvénybe foglalt leállítása annak érdekében, hogy a jogosan megszerzett tulajdonukból, egyetlen otthonukból ne lakoltathassák ki a válság miatt hitelt törleszteni nem tudó MAGYAR CSALÁDOKAT!


Most az ÖT GYERMEKES CSALÁDANYA kér segítséget tőlünk, aki beteg édesanyjával él azon ősi családi " birtokon" családjával együtt, amit dédapja hagyott örökül édesapjának. Abban a házban melyet az Édesapja saját kezével épített. Itt nőtt fel, immáron a hetedik generáció. Évekkel ezelőtt hitelt vettek fel, hogy az adóhivatal, vitatott követelését kifizessék. Időközben a bank olyan magasra tette a törlesztő részleteket, hogy azt nem tudták fizetni, mert szó szerint élelemre sem jutna. Kicsi gyermekeiket, és családjukat sem tudná ellátni, ha a törlesztő részletet kifizették volna. Jelenleg gyermekgondozási segélyből és férje fizetéséből élnek, heten nehéz körülmények közt. Idős 78 éves beteg Nagymama , és egy egyetemista nagylány.

A HANWA Bank a hátunk mögött, hivatali visszaélést elkövetve tisztázatlan körülmények között, a tulajdonosok tudta nélkül átjátszotta az általunk ismeretlen Sudár Zoltán Ingatlan Maffiózó Bűnözőnek a nagy értékű otthonukat. A Sudár, testőrei kíséretében többször személyesen fenyegetőzve, zaklatva felkereste a családot, hogy takarodjanak ki az Ő házából, melyre ismeretlen körülmények között, okirat hamisítást elkövetve tulajdon jogot jegyeztetett be a földhivatalnál. Most eljutott az ügy odáig, hogy adómentesen jogtalanul ingatlan tulajdont szerző Sudár Zoltán Ingatlan Maffiózó bűnöző a Szamosi És Társa (Szamosi István önálló bírósági végrehajtó) 1211. Budapest, Szállító út. 6. nevében a nyálfröcsögős FOGATLAN Deszpoth Ferenc Végrehajtó-helyettes hivatali visszaélést elkövetve, saját hatáskörben akarja kitenni 2010. 06. 15. –én saját házunkból a családot. Nagyon kevés időt adtak arra, hogy jogi úton törvényes keretek közt segíthessünk ezen a mélységesen undorító, és embertelen csaláson. Sajnos a bírósági titkár is asszisztál a bűncselekményhez, hisz minden keresetet érdemi vizsgálat nélkül elutasít.

Megkaptuk a napokban a kilakoltatási felhívást, mely szerint a Budapest XXII. Kerület Csöngő út. 3. szám alatti ingatlan törvénytelen kiürítése 2010. 06. 15. –én 9:00 órára lett kitűzve. (Nincs bírósági végzés, csak végrehajtó helyettes által aláírt “fecni”)
INGATLAN Maffiózó SUDÁR ZOLTÁN Lakcíme: 1225. Budapest Úttörők útja 17. Született Budapesten 1975.03.25. anyja neve: Máté Ilona Szem. ig. szám: AP-246673
A Maffiózók ügyvéde: Dr. Horony Levente, 1051 Budapest Október 6. út. 4. I. em. 2 ajtó.
Telefon 06-1-411-1197


A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége ezennel meghirdeti

ORSZÁGOS DEMONSTRÁCIÓJÁT


2010. 06. 15. –én 9:00
órakor

Budapest XXII. Kerület Csöngő út. 3. szám előtt

Ahol a törvénytelen, ingatlan maffiózók által elkövetett embertelen kilakoltatásokra kívánja felhívni a törvényhozók figyelmét, hisz a mai napig nem történt érdemi ügyintézés, hogy megállítsák a korrupciót és a sorozatos bűncselekményeket.

Részletes információ mellékletben)
Budapest, 2010. június 3.
Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége
Sajtó kontakt: Dabasi Tamás 06-20-399-5821 és Tauzen Krisztina 06-20-915-1937
www.feherkemeny.hu






SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT. ISMÉT

Nem ez az első: ELUTASÍTÁS: Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa

Ez nem az első semmit mondó elutasítás, de elvenni símán elvetethették a hatalommal szőröstűl - bőröstűl a tulajdonunkat. Azt viszont értékkel komoly vagyonnal tehették meg. Minden szemrebbenés nélkül gátlástalanul. Ebben az országban csak ez így megy a hatalom részéről simán, gördülékenyen.