2010. december 1., szerda

Közlemény! Részvétünket fejezzük ki Dabasi Tamásnak!!!

A mai nap volt Dabasi Tamás rágalmazási pere. Sudár Zoltán jelentette fel, amiért Dabasi Tamás bátran lemerte írni, hogy Sudár nem más, mint egy közönséges bűnöző, egy ingatlan-maffiózó.

Dabasi Tamás az év minden napján az eladósodott kisemberekért küzd önzetlenül! Életveszélyes fenyegetések, feljelentések, véget nem érő bírósági tárgyalások, zaklatások tarkítják mindennapjait. Édesanyja a mindennapi idegeskedésbe, a folyamatos aggódásba belebetegedett.

Anyukája már reggel rosszul lett, Tamás nem is akarta magára hagyni, azonban el kellett mennie a tárgyalásra, mert ha nem megy el, ismét rendőrök állították volna elő.

Édesanyja egész nap fiáért aggódott, de a szíve nem bírta tovább. Ma délután 15:00 óra után értesítették a mentőket, de már nem tudtak rajta segíteni. Dabasi Tamás édesanyja 75 éves korában elhunyt. Dabasi Tamás a bíróság épületéből kilépve értesült édesanyja halálhíréről. Azonnal hazasietett. Ha az ilyen Sudár féle bűnözők miatt nem kellett volna ennyit aggódnia, vagy ha Tamás otthon lehetett volna édesanyja mellett, akkor valószínűleg most is élne!

Családgyilkos bankok és ingatlan-maffiózók nyomorgatják a magyar népet! Tamás rossz anyagi körülmények közt él, de így is önzetlenül harcol az elnyomóink ellen! Önmagának nem kérne segítséget, de mi segítünk neki, és minden „hitelest” arra kérünk, hogy segítsen Tamásnak ebben a nehéz helyzetben! Ő soha nem kért, mindig csak segített. Most neki van szükségre a segítségre. Akinek csak tud, az lehetőségeihez mérten támogassa Tamást. Párezer forint, vagy egy bíztató levél…


Tudassuk vele, hogy nincsen egyedül! Fejezzük ki részvétünket.


Dabasi Tamás email címe: info@feherkemeny.com