2010. május 15., szombat






Tisztelt Otthonvédők és Média Munkatársai!

Mint már annyiszor most is SEGÍTSÉGET kérünk, közös összefogást az önálló bírósági végrehajtó Paróczai Noémi JOGTALAN ÁRVERÉSE végett!

Előzmények a mellékletben található dokumentumokban.

Annyit röviden leírhatunk, hogy a Pest Megyei Főügyészség szerint a jogerősen befejezett árverés, bírósági végzés után, további végrehajtásokat lehet kezdeményezni az ügyészség véleménye szerint, ugyan abban az ügyben. Nem volt elég, hogy elvették az egyik házát, most kell az étterem is, ingyen.

Kérjük a média munkatársait, hogy élőben legyenek részesei a bűncselekménynek 2010. május 17.-én Monoron a Bocskai út 3. szám alatti Paróczai Noémi irodájában 14 órai kezdettel.

Kérjük továbbá, hogy az összes Otthonvédő jöjjön el, részvételével hívja fel a hatóságok figyelmét, hogy az összes törvény semmit nem ér, mert a bankokra és bűnözőkre nem vonatkoznak. A nyomozó szervek, köztük a helyi rendőrség és bíróság asszisztál hozzá, hisz a négy hónap alatt hat beadott keresetet utasított el a bírósági titkár.

Ennek az országnak, ennek a hatalomnak, NEM kell a tisztességes, dolgozni, élni akaró magyar állampolgár, NEM kell a család, aki az Alkotmányban leírtak szerint a fő építőkövei egy jól működő, Demokratikus országnak, ma a bűnözőké a jövő.
TALÁLKOZUNK 2010. május 17.-én Monoron a Bocskai út 3. szám alatti Paróczai Noémi irodájában fél órával a végrehajtás megkezdése előtt.

Minden TISZTESSÉGES MAGYAR CSALÁDOT VÁRUNK!


Szervezetünk A Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének
kiemelkedő feladata a hitel károsultak megmentése és a kilakoltatások törvénybe foglalt leállítása annak érdekében, hogy a jogosan megszerzett tulajdonukból, egyetlen otthonukból ne lakoltathassák ki a válság miatt hitelt törleszteni nem tudó CSALÁDOKAT
Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

www.feherkemeny.hu

MÉDIA KAPCSOLAT: 06-20-399-5821

Nincsenek megjegyzések: