2012. december 17., hétfő

Orbán Viktor kivégzését akarják a hajléktalanok isszerk.megj:   Na nem a 2/3-ad támogatásáról és szeretetéről szól a film, hanem az elkeseredésről.
Idáig jutott  a magyarok nagy reménye a 2012 évben. Csak ez lehet. Maradt, de a jövő sem más! Kilátástalan minden.Száguldás a lejtőn lefele, elromlott  fékekkel.  
A szeretet ünnepére csak ez jutott. Abból a nagy reményből lett ez, hogy egy új vezetésben lehet majd bízni - reménykedtek sokan két évvel ezelőtt.  Bebizonyosodott, hogy ebben minden van, csak jövő nincs. Akiben pedig meg lehetne  bízni, azt egyenlőre diliházba vitették az igazság kiderítésének a háttere okán. Nem bírták elviselni, hogy valaki ki meri mondani a tényeket, be is tudja dokumentumokkal bizonyítani azt, ki mit tulajdonított el, kit és mennyire vonzottak a megadott lehetőségek és mennyire tudta a saját vagyonát gyarapítani másoknak a kárára. Sajnos, ennek a következményeit a lakosság  szenvedi el. Cipeli a hátán a terhet,  kőkeményen rogyadozik alatta. Ezzé vált ez a szép, tele örömmel, reményekkel teli ország.        

Nincsenek megjegyzések: