2008. október 29., szerda

JOGFOSZTOTTAK – A MAGYAR NÉP!

JOGFOSZTOTTAK – A MAGYAR NÉP!

JOGFOSZTÓK – A PARLAMENTI PÁRTOK!

Korábban már szóltam a demokratikus államrend hiányáról, (megtalálható ezen a weblapon) most egyetlen egy elemével foglalkozom: az előrehozott választással.

Az Alkotmányunk kimondja: „A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselők útján, valamint közvetlenül gyakorolja”. (Most a közvetlen gyakorlásról van szó, azért van aláhúzva!)

A minden hatalommal rendelkező nép, ha azt akarja, hogy lehessen előrehozott országgyűlési képvelői választást tartani, ezt most nem teheti meg, mert ettől a jogától az Országgyűlésben lévő képviselők megfosztották. Élükön Gyurcsány Ferenccel, Orbán Viktorral, Semjén Zsolttal, Fodor Gáborral, Dávid Ibolyával és az elődeikkel.

A Magyar Néppárt aláírásgyűjtést kezdeményez, annak érdekébe, hogy a magyar nép – a választójoggal rendelkező állampolgárok kinyilváníthassák, egy népszavazás keretében, hogy legyen-e előrehozott választás, vagy ne legyen.

A magyar népet ettől a jogától senki nem foszthatja meg, semmire nem hivatkozhat sem az OVB, sem az Alkotmánybíróság, sem az Országgyűlés.

Ezért a Magyar Néppárt, az Országos Választási Bizottságnak Aláírásgyűjtő ívet nyújt be hitelesítés céljából, az ügyben gyorsított eljárás lefolytatását kér, az OVB-nek a hitelesítésre 8 nap áll rendelkezésre.

E népszavazást az európai képviselők megválasztásával együtt, egy költséggel, 2009. év tavaszán kellene lebonyolítani.

A Magyar Néppárt már most felkér minden olyan személyt, aki az előrehozott választással egyetért, terjessze a fent leírtakat!

Sebők István
a Magyar Néppárt elnöke

Nincsenek megjegyzések: