2010. február 1., hétfő

FELHÍVÁS

Kedves Otthonvédő Barátaim!


A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége arra kéri az összes Otthonvédő Társadalmi Szervezetet, hogy egy kicsit összpontosítson az OTP Faktoring - os esetekre, ügyfélmegkeresésekre.

Sajnos a januári hónapban többszörösére nőtt a panaszosok levelében írt OTP Faktoring esetek száma. Ahol érzékelhető hitel csalás ténye, egy havi törlesztő részlet be nem fizetése esetén jogtalan szerződés felmondások, egyoldalú szerződés módosítások, egyéb költségek felszámolása, jogtalan, több esetben is a hitel tíz szeresének a követelése, még a hitel vissza fizetése esetén is. Valamint alapos a gyanú a vissza élésekre és a bűncselekmények nagyszámú elkövetésére.

A gyors helyzet felmérés és a nagyszámú vissza élések esetén azonnali lépéseket (bűntető feljelentést) szükséges tenni a Faktoring ellen. Sajnos a PSZÁF is tétlenül nézi és egyáltalán nem tesz semmit a bankok ellen a panaszok kivizsgálása ügyében a mai napig sem. Tétlenül nézi és eltűri, hogy az OTP Faktoring bűncselekményt elkövetve végezze a vissza éléseit.

Szívesen összegyűjtjük és felvállaljuk a bűntető ügy előkészítését, intézését. Kérek minden Otthonvédőt, hogy a tudomására jutott eseteket, ügyfeleket irányítsa, - de csak is írásban - a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségéhez, hogy érdemben tudjunk vizsgálatot kezdeményezni és a médiát is bevonni.

Kérek mindenkit, hogy a többi Otthonvédő Társadalmi szervezeteket is értesítse.

Köszönettel: Dabasi Tamás Elnök

www.feherkemeny.hu

06-20-399-5821

Nincsenek megjegyzések: