2012. december 10., hétfő

Egy Hiteles ember !!! Vigyázz rá, mert megérdemli!!!

Borbély az egy ilyen ember. Aki teheti az nagyon vigyázzon rá, mert megérdemli !!!! 

"NEM AKAROK OLYAN ORSZÁGBA GAZDAG LENNI, AHOL AZ UTCÁN HAJLÉKTALANOK HEVERNEK ÉS NINCS PÉNZEM, HOGY MINDENKIN SEGÍTSEK!"
(Borbély József)




Részlet: A Tempo híroldaláról. http://www.tempohirek.com/news.php

Meg nem erősített hírek szerint Borbély József a TEMPO párt elnökét POLITIKAI FOGOLYKÉNT TARTJÁK FOGVA!

"NEM AKAROK OLYAN ORSZÁGBA GAZDAG LENNI, AHOL AZ UTCÁN HAJLÉKTALANOK HEVERNEK ÉS NINCS PÉNZEM, HOGY MINDENKIN SEGÍTSEK!"
(Borbély József)


9:17
A szólásszabadság az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata (1948) szerint elidegeníthetetlen jog. "Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket".

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy "a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek [...], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják [...] a lakosság bármely részét".

Számos cikkünk és filmünk puszta elhallgatását is a törvény büntetni követeli! : Btk. 150. § (1), 155. § (1) c), (2). A tényfeltárások és a velük összefüggésben megvalósításra került speciális eljárások alapján a tényfeltáró(k) a Btk. 22. § f), 29. §, 30. § miatt nem büntethető(k), a megjelent anyagok nem törölhetők, terjesztésük nem korlátozható! Az ilyen törekvésekkel szemben mindenkinek az Emberi Jogok Chartájában, a Magyar Köztársaság Alkotmányában és a Btk.-ban is meghatározott joga, és egyben kötelessége fellépni!
Az íróinak, szerkesztőinek és filmkészítőinek további tényfeltárásai megzavarását, megakadályozását, vagy a blokkolását a Btk. 139. § (1), 139/A. § (1), 142. § (1), (2), (3), 155. § (1) b), c), (2), 172. § (1), (2), (3) alapján a törvény bünteti! Figyelmeztetünk minden elkövetőt, hogy az Emberiség-ellenes bűnök soha nem évülnek el! Így aki a bűncselekmények egyikében-másikában vagy azok halmazatában részt vállal, az igazságszolgáltatás érvényesítéséig nem mentesülhet .

Nincsenek megjegyzések: