2013. január 7., hétfő

Ma nekem, holnap neked....


A 2012. december 7-én a 8:30 -ra kitűzött tárgyaláson Kajtor Gergely zugbíró, aki a közvádra áttett Kossuth Holdingos maffia-per tárgyalását vezette volna, tárgyalás nélkül azonnali előzetes letartóztatásba helyeztette Borbély Józsefet. A még Magyarországnak nevezett izraeli gyarmaton már a Guantanamóit is megszégyenítő mértékű jogtiprást mer végrehajtani a hatalombitorló, kormányzatnak nevezett 2/9-es "többségi "vezetés". Az indoklás szerint, Borbély elmeállapotát kell kivizsgálni 30 napon keresztül, amely időtartam lejárt, de Borbély József a Büntetés-végrehajtás IMEI intézetében tisztázatlan körülmények között bénulással együtt járó agyvérzést kapott, és tudomásunk szerint, orvosi ellátásban sem részesült. 
Ma Magyarországon egy botcsinálta, népszavazás által sem megerősített alkotmány alapján ítélkeznek az elnyomó, a szavazásra jogosult állampolgárok 1/3-nak szavazatából 2/3-dot, vagyis ténylegesen 2/9-det megszerző "kormányzat" megbízására hivatkozó, maffiaérdekeket képviselő bíróságok. A Legfelsőbb Ügyészségen 500 volt és jelenleg is aktív politikusnak titulált bűnöző ellen van beadva bizonyítékokkal ellátott és alátámasztott feljelentés, amely ebben a rendszerben sohasem fog bíróság elé kerülni, mert ma Magyarországon, jog és jogszabályok ugyan léteznek, de jogérvényesítés nincs, ha kormány vagy kormányközeli maffia érdekek ellen kellene ítéletet hozni. Az eljárás a Rákosi-rendszer módszertanát idézi meg, mint egy rossz szellemet! "Ma nekem, holnap neked"!

Bár sokan nem értenek egyet az Apostoli Magyar Királyság önjelölt kormányzójának tevékenységével, az igazságszolgáltatásnak csúfolt bírósági tevékenység, és a büntetés-végrehajtás életellenes gyilkossági kísérlete, teljesen aláássa a magyar társadalom korábban is alig létező jogbiztonságát. Feltehetjük a kérdést, mi jön ez után. Az USA Bush elnökségei alatt épített FEMA-táborok mintájára a recski gettó megnyitása?
A saját érdekeiket szem előtt tartó "esélyegyenlőségi rasszistákat" eddig sem néztük jó szemmel. A terror fokozódik! Mindenki gondolkodjon el, hogy mikor kerül rá a sor, mert akik szólni mernek, azokra előbb, akik nem mernek, azokra kicsit később, azért fog rákerülni...

A következő linken, Minda Zoltán Web-oldalán, a videó minden megmagyaráz: Link


forrás: http://www.hungarianrealnews.com 

Nincsenek megjegyzések: