2008. június 8., vasárnap

Bírói bűnözés, bírók lefizetése /Sebők István/

Bírói bűnözés, bírók lefizetése

Székesfehérvári Városi Bíróság

Székesfehérvár

Dózsa György út l.

8002

Hiv.sz.: 3.Beü.190/2008/2.szám

Tisztelt Megyeri Mária Bírónő!


A fent idézett végzéséből az derül ki, hogy Ön keresi a törvényesség kiskapuit, hogyan lehet a gazember, törvénysértő, korrupt bírótársait kimenteni, az ügyüket eltussolni, ahelyett, hogy az általuk elkövetett – több esetben súlyos bűncselekményeik iránt érdeklődne.

Egyből a hatályos törvények szerint gondolkodik, ami nagyon jó, tisztességre vall, csakhogy a feljelentett gazemberek éppen a törvényességgel nem törődve hozták meg ítélkezéseiket.

Olyan, szinte primitív magyarázkodásokkal indokolták a törvénysértéseiket, amik már az egyszerű, laikus ember fülét is azonnal sértik. Ezt abban az esetben még el is lehetne fogadni, amikor a bírót lefizették, mint Dr. Farkas Attilát, aki Önnek kollégája volt, Dr. Fekete Orsolyát, aki a kenőpénzt előttem vette át, hiszen a kapott pénzért illik volt „megdolgozniuk”..

Ezen bírók által elkövetett cselekmények sorozatai voltak velem szemben törvénysértők, bűncselekményeket megvalósítóak, ami a mai napon is tart, azok folyamatosan fennállnak, érvényesek mindaddig, amíg ez az ügy véglegesen, jogszerűen, a hatályos törvényeknek megfelelően le nem zárul. Ezért a velem szemben elkövetett bűncselekmények folyamatosan - akár a tegnapi nappal is - megvalósulnak, így magánindítványt bármikor előterjeszthetek, eleget téve a Btk. 173. §. /2/ Bek.-nek.

Ezek a cselekmények sértik az emberi méltóságomat, személyes jogaimban korlátoznak.

Már többször tettem az elkövetőkkel szemben feljelentést; 2007. május 30. napján a Veszprémi Rendőrkapitányságtól azt a választ kaptam, hogy a feljelentésemet megküldték a Központi Nyomozó Főügyészségnek. Tőlük, a mai napig semmilyen értesítést nem kaptam, magyarul szarnak az egészre.

Én azt kérem Öntől, hogy az egész ügy legyen már egyszer végre lejegyzőkönyvezve, tételesen legyen vizsgálat tárgya a bírók által elkövetett cselekmények, derüljön fény annak háttereire, és a törvénysértések legyenek megállapítva és kimondva!


Kelt, Veszprém, 2008-06-07.


Tisztelettel:

Sebők István
feljelentő

Nincsenek megjegyzések: