2009. május 31., vasárnap

Nyílt levél: Bajnai Gordon Miniszterelnök Úrnak!!

Bajnai Gordon Miniszterelnök Úrnak!!
 

A téma nem tűr 1 perc halasztást sem, kérem, sőt követelem, azonnal válaszoljon a Népnek, akit jelen pillanatban én képviselek!!
 
Tisztelt Miniszterelnök Úr!!
 
Az az igazság, hogy szeretném tisztelni mint miniszterelnököt, de még eddig semmit nem tett Ön ezért. Gondolom, nem is nagyon érdekli ez a tisztelet.
 
Tárgyra térve:
 

Felháborító, hogy Ön abszolúte nem törődik a magyar állampolgárok problémáival, melyeknek minden mást meg kellene előznie, ha Ön ténylegesen a Magyarok miniszterelnöke!! Hiába kérik, követelik Öntől egyénileg is, szervezetként is, hogy az otthonaik elárverezését, azt követően az azokból történő kilakoltatásukat haladéktalanul, azonnal állítsa le!!

Milyen vezetője Ön ennek a szerencsétlen és vezetői által nyomorúságba hajszolt országnak, ha teljesen érzéketlen a lakosságot érintő legégetőbb problémákra??

Követelésem minden MAGYAR nevében, igen követelem, mert a kérések és az
ide-oda elnyújtott áludvarias levelezgetések ideje lassan véget ér:
 
AZONNALI HATÁLLYAL ÁLLÍTSA LE A MAGYAR OTTHONOK IDEGEN KEZEKRE JUTTATÁSÁT!! Szándékosan használtam a "juttatását" szót, nem elírás.
 

Miután már minden elvettek Önök tőlük, az otthonaikhoz ne nyúljanak, mert már talán csak az van nekik és a visszafizethetetlen adósságaik. Nem azért visszafizethetetlenek ezek az adósságok, mert nem akarják visszafizetni, hanem azért mert menet közben, a nagy álországépítés
közepette ezek a munkahelyek szinte varázsszóra, érdekes módon, sorba megszűnnek, mert Önök nem tesznek semmit és most még hozzá kéne ehhez a mondatomhoz tenni valamit, de most még nem teszem hozzá. 
 
Ne hivatkozzon kérem semmiféle álságos és szándékosan előidézett gazdasági válságra, meg világválságra, meg mindenféle más butaságra, mert ez már a könyökünkön jön ki és tudjuk, hogy nem igaz. Sőt a teljes igazságot is tudjuk, még nem elegen, de egyre többen..
 
Olvasom a minap pl., hogy Ön példálózott bizonyos más országok felemlegetésével -miszerint a többség azokban is bérlakásokban él,- és kibillentette nem szó szerint, hogy azok követése minálunk is szinte teljesen normális folyamatként kezelendő.
Vagy költözzön kisebb ingatlanba az akinek nincs pénze fenntartani a nagyobbat. (Vajon miért nincs rá pénze??) Hát ez nem ilyen egyszerű!! Arról nem beszélve, hogy az Ön helyében én,
életemben nem ejtettem volna ki a számon 1 ilyen mondatot. Mert nem ez a válasz a problémára és ezt Ön is tudja, meg hát előttünk sem titok már régen.
 
Ezekből a szavaiból csak és kizárólag az látszik, hogy Ön miniszterelnökként -és eléggé el nem ítélhető módon, szívtelenül, hazafiatlanul- segédkezik a magyar otthonok elrablóinak segédkezik
minden erejével az országot kifosztani akaró erőknek, idegen hatalmaknak. Ez tisztán és félreérthetetlenül lejön abból, hogy nem reagál Ön a témára, mert teljesen érzéketlen arra.
 
Olvasom az Otthonvédők nevű civil szervezet oldalán -melynek 1, azaz egy napja én is szaporítom taglétszámát,- hogy hetek óta várja az Ön válaszát megkeresésükre, melyben szintén kérték Önt az árverezések és kilakoltatások azonnali leállítására, mely kérésük nem talált meghallgatásra az Ön személyében. Vajon miért nem??
 
Nem mondom tovább, mert még 2 héten keresztül sorolhatnám mi minden rosszat, gonoszságot tettek, tesznek Önök mai napig a mi országunkkal és annak jogos tulajdonosaival, a Magyar Állampolgárokkal!! 
 
Követelem azonnali válaszát, mert nem nagyon érdekel, van ideje erre az "apróságra", vagy nincs !!
Követelem azonnali válaszát az Otthonvédők nevű civil szervezet részére, melyben Ön megjelöli a napokon belüli személyes találkozást velük, nem az akármilyen teszetosza és szándékosan időtologató, időhúzó szerepkört vállaló minisztériumra bízva az ügyüket, ezzel is jelezve, hogy Önt nem érdekli ez az egész "ingatlanrablási cécó"!!
Ebben az országban mindenre van idő (és pénz), kivéve az állam polgáraira!! Itt és most zárójelben éppen csak megemlíteném pl. a 10-15 éve húzódó lakásmaffia pereket. Csak azért, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy Önök még ezeknek a megoldásaival is adósok az állampolgárok felé. Hány éve is?? Azoknak az embereknek is az adósai, akiket kiraboltak, megnyomorítottak fizikailag, lelkileg, bizonyos bűnözői csoportok, amelyek büntetlenül garázdálkodhatnak ebben az országban, mely már fuldoklik a korrupció szennyében és bűzében.
Ön szerint kik azok a felelős vezetők ebben az országban, akiknek már régen intézkedni lett volna kötelességük ebben is?? "Privatizálni" a közvagyont, erre van idő, az ártatlan állampolgárokat
törvényekkel védelmezni, azokat betartatni meg nincs idő!! Mi erre az elfogadható válasza Önnek, leszűkítve az állampolgárok megvédelmezésére a kérdésemet??
Egyszer csak meg kell válaszolnia valakiknek ezekre a kérdésekre, vagy nem??
 
Ha most Ön a miniszterelnök, akkor viselkedjék is ennek megfelelően, mert vállalt kötelessége (az Ön által lekezelt, lenézett) a Néppel szemben.!! 
Apropó, amikor Ön az esküt letette jelen hivatali pozíciójába való beiktatása előtt, sokan észlelték bizonyos félreérthetetlen jelekből, hogy Ön nem a Magyar Zászló- ra tette azt az esküt..
Igaz ez megfigyelés Miniszerelnök Úr?? 
 
Azonnali válasza szükséges a levelemben foglaltakra, mert nem tűr halasztást a téma!
 
Budapest, 209. május 29.

Teljes név és cím!
Természetesen a választ is továbbítani fogom, csak érkezzen meg!!??

yvettepetz@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: