2009. november 14., szombat

Három a magyar "Igazság" ! Három???



A tárgyaláson felolvasták az "irat ismertetőben" az összes ingatlan ügyet,kihagyva belőle a tárgyat, amiért a tárgyalás lett összehíva! Nevezetesen a birtok védelmi keresetemet!
Tehát vélelmezem,hogy egy teljes-körű végzést akartak II.fokon alkotni a lakás maffiának;- elvéve a még meghagyott vagyonunkat! Tehát elfelejtették,hogy egy részit élet felülbírálása a tárgy-,és nem az ingatlan-per egésze!
Legnagyobb megdöbbenésemre:Egyszer sem mert a tanács elnök a szemembe nézni,pedig én mindvégig elemeztem a jellemét!Erről majd egy esszét írok, mert érdemesnek ítélem az esetet!!
Majd közöltem a II..fokú tanáccsal,hogy immáron harmadik esetben találkozunk!Először megfosztott az ingatlanunk birtok védelmétől /1966.03.13-án,43.Pf.25.929/1995/2.számú jogerős rész ítéletében!:/,majd elvette a vagyonunk 66 %-át
/:2002.03.20. 43.Pf.28.161/2001/3.sz. jogerős Ítéletében!:/ a korábbival Feleségem életét,utóbbival Anyuka életét vette el!
Én csak infarktust kaptam,de most az én életemre pályázik !Második munkájával 3.860.000.-Ft "többlet használatra ítélt engem" a saját tulajdonunk utáni használatunkért!!!
Megmutattam a vastag filc tollal bekeretezett aláírásait: az elsőt, a másodikat,majd a harmadikat is!Elfogadta az elfogultságomat.Azonnal végzést diktált a magnóra!
De ennél több,hogy a Dr. Gabona Lajos-féle klikk kezd bedőlni!Különös tekintettel a panaszomra,melyet a Főv.Bíróság elnökének fogok megírni!

Jóhiszemű tévedésből: beadtam az iratokat a Lakásmaffia Pertársaság dosszijába,mert gyanítom,hogy a köcsög tanács elnök elsikkasztja azt!!!

TJános.

5 megjegyzés:

Vanilia™ írta...

Hát ez már nem emberi, ami ebben az elqrt országban megy! De nem is írhatom, hogy állati, - mert az állatok különbek ezeknél a mocskos, korrupt, zsici bíróknál!!!

Az ingatlanmaffia írta...

Vanilia! Azt, hogy kinek és miért adnak birtokvédelmet az határozza meg, ki milyen szegmes beállítottságú a nézeteik szerint,
valamit kinem mennyi zsozsó teheli a pénztárcáját.
Ez van. Könnyű a hatalommal elvetetni mindent, és kidobni valakit az össz vagyonából.

Az ingatlanmaffia írta...

Egyébként a sort lehetne folytatni akik részesei ennek a disznóságnak. Urbánnal és bűntársaival, aztán a Papiné és bűntársaival, stb. Hogy hol is élünk? Midenkinek a saját elképzeléseire bízom.
Ahol annyi család életét tehetik tönkre mint itt, ahol annyi ember életét keseríthetik meg mint itt a korupciopnak az okán, az már nem nevezehető semminek. Mocsoknak, szennynek és sorolhatnám. Én már többet ebben az országban még a Magyar Himnuszt sem hallgatom meg többet. Innen, annak aki élni szeretne, annak le kell lépnie, egyébként halálra ítélt a tetves rohadék törvénytelenségek miatt.

Unknown írta...

Semmi köze a bíráknak az igazságszolgáltatáshoz!Már nem is olvassák el a keresetet,ha nem lefizetett!De soron kívül olvassa-,vagy jegyzőkönyvezi a maffiózóktól megrendelt -,hamis okiratokat,hazug-mondatokat;-melyek alapján alkalmazhatja a kifizetett paragrafust!Persze,hogy az ügyvédeken keresztűl kapja a pénzecskét a köcsög bíró!
De egyáltalán: minek van még bíróság??Hisz' már csak a politikusok cirkuszára jó!!Már nem is hallok elégedett kisemberről,akinek igazságot szolgáltak volna!Sajnos!

Az ingatlanmaffia írta...

Kedves János!
Ha elolvasnák, akkor talán még az is előfordulhatna, hogy alkalmazák a meglévő törvényi jogszabályokat.
Most gondold meg!
A törvény nem tesz külömbséget
közvagyon és magánvagyon között, mégis a mi ügyünk olyan mint Sukorói, vagy mint a VI, VII ker. ingatlanos ügyek. Ott a hivatal is károsodott, meg hát... Csak, hogy a mienk az magántulajdon. Lám ez utóbbi nem érdekes, az sem számít, hogy sorba 16 éven keresztül egyre másra születtek a szemétségek, a törvénytelenségek, a mellépofázások, a teszem ide - oda ügyek, senkit sem foglalkoztat, az sem, hogy emberekekt családokat tettek sínre, döngöltek bele a sárga földbe, vettették el másnak a vagyonát az élethez való jogát.
Igaz, nem az ő alkotmányos jogaik sérültek, nem az ő vagyonukat nyulatták le. A hatalommal felruházva kezdődik az ember, az annak számít, akinek ez nem adatott meg, az már senki, az nem számít még embernek sem.
Az állatnak vannak jogai,annak kreáltek, nekünk már az sem lehet, gondoskodtak róla tiszteségesen, tőlünk elvették. Elvetették. ""Megtiszteltek"" vele bennünk.