2010. június 19., szombat

Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szeretném megköszönni Önnek, hogy a választásokon tett ígéretét ,idézem: „ miszerint egyetlen magyar családot sem lehet utcára tenni” - felettébb látványos módon betartotta
………………………………….
Remélem az Ön gyermekeit és Édesanyját valamint a családja egyetlen tagját sem fogja 300 fős kommandós sereg megtámadni!

Remélem mindig lesz hol a fejüket álomra hajtani!

Remélem lesznek barátai akik mindig kiállnak Ön mellett!

Remélem soha nem kell rettegniük a minden törvény és jog felett álló végrehajtóktól!

Remélem megmarad az ősei birtoka és nem veheti el Öntől maffia módszerekkel senki sem !

Remélem amiért el meri mondani az igazságot ,soha nem fogják üldözni érte!

Remélem a nemzetközi sajtó előtt sem fog szégyenkezni a magyar emberek, földön futóvá tétele miatt!

Tisztelt Miniszter Elnök Úr!

Én mint kis ember, aki egyébként öt gyermek édesanyja vagyok, azért bátorkodtam Önnek nyílt levelet írni, mert a tucatnyi személyes S.O.S. segítség kérésemre nem reagált!

Szeretném Önt ezúton tájékoztatni, hogy az Ön ”jóléti ” államának rendőr hadserege, 2010 június 15-én kivégezte a családomat! Elvették a házunkat, ezáltal az egész életünket! Hét embert végeztek ki az Ön ”tudtával ” azon a napon!

Három csöpp gyermekem, a nagylányom és az idős beteg Édesanyám, aki mellesleg majdnem belehalt az Ön: ”nem lehet egyetlen magyar családot sem utcára tenni ” hangzatos kijelentésébe!
Mert piciny gyerekek és asszonyok veszélyesek Önre és a Magyar Nemzetre nézve, ezért aztán 300 fős hadsereget kell rájuk küldeni… Amúgy tájékoztatásául közlöm: közel két millió család vár ugyanerre a sorsra! Esetleg azt a 873 milliárd forintot mely a bankok nyeresége volt a tavalyi évben , nem lehetett volna esetleg ezeknek a családoknak a megsegítésére fordítani?

DÖBBENET!!!

Tisztelt Miniszter Elnök Úr! Rendkívül sajnálom azokat az embereket, akik hittek Önben! (Nem tudták mit cselekszenek…)

Ön magára hagyta nemzetét a magyar családokat, és a jövőjét a magyarságnak! Mindaddig, amíg a korrupt bírósági titkárok és a maffiózó végrehajtók, akik rendőr kapitányoknak dirigálhatnak és dönthetnek emberi életekről, azt hiszem el kellene gondolkodnia azon, hogy az Ön önkényuralmi rendszere hova fajulhat!

Ugyanis Önnek van, lett volna lehetősége egyes egyedül arra, hogy több százezer ember, család életét egyetlen tollvonással megmentse!

Nem vagyok elkeseredve, mert a mi esetünk végre felnyitotta a magyar emberek szemét, hogy a magyar önmagán és a barátain kívül senkire nem számíthat eme csodálatos ősi hazában!

Üdvözlettel: egy földönfutóvá tett öt gyermekes családanya és Családja.

Tauzin Krisztina

1 megjegyzés:

Az ingatlanmaffia írta...

Kedves Anyuka!

Nem mentenek meg itt senkit, csak a duma marad.
Nekem a vagyonomat a birók, a csókos hivatalvezető, hivatalvezetők, na meg a többi hivatalnoki szemét asszisztálók "sógorok" "bírósági titkár?" bírók mutyija az ami elvetette,- pedig nekem még hitelem sem volt, adósságot sem tudtak a terhemre írni, csak egy 16 éves házasssságot, meg, a 11 évig még a megörökölt eltartást az anyósom személyében. - 35 cigány volt a végreható személy, és az ököljog a 11 éves gyerekemmel meg a 21 éves lányommal szemben, valamint az életveszélyes fenyegetés. Mivel én aznap dolgoztam. 1999 08 23 -án, azóta nem tudtam a berendezett házamba bemenni. Még a mai napig nem értem haza. Asszisztált hozzá a mocskos korrupt hivatal, a rendőri biztosítás, na meg az életveszélyes fenyegetés, amit kaptunk kiséretnek hozzá a cigányok a "jóhíszemű vevők" - a hivatal szerint -.
Azóta is kuss van számtalan? rengeteg ügyben, számtalan hasonlóan jogaitól megfosztott család esetében 14 éve. Aztán nem hogy rövidre szabták volna mint tevékenységet a mocskot, inkóbb
kibővítették, a hitelesség kedvéért a hitelesek esetével, hogy még hihetőbb legyen a "vevői" ""tisztességük"" .

"" Mindaddig, amíg a korrupt bírósági titkárok és a maffiózó végrehajtók, akik rendőrkapitányoknak dirigálhatnak és dönthetnek emberi életekről, azt hiszem,..... ""

Ez az ország embertelen, élhetetlen, életellenes, antiszociális hivatalnokai csak a maguk pecsenyéjét sütögetik tele zsebbel, a maffia hátteret pedig meg kiszolgálják a hivatali székkel, a hülyét és a némát pózolva.

ITT NEM SZÁMÍT SEM GYEREK, SEM EMBER, meg SENKI SEM. CSAK AZ, KINEK ÉS HOGYAN LEHET LENYÚLNI A VAGYONÁT, MEGKAPAINTANI MUNKA NÉLKÜL AZT. A HÁTTÉR MÉG MINDIG AZ INGATLAN ÉS LAKÁSMAFFIA, CSAKMÁR KIBŐVÍTVE A BANKI HITELESEK LEHETŐSÉGIVEL, AZZAL, HOGY VALAMIRE RÁ LEHESSEN KENNI AZT, HOGY MIÉRT ÉS HOGYAN NYÚLHATNAK LE HIVATALOSABBAN - törvényesséet színlelve - VALAMIT. Tehetik a törvénytelenséget formailag törvényessé, és tehetnek tönkre családokat, vehetnek el életeket, rövidíthetik meg a családi létszámot. A kihalási módszer az remek, mert akkor nincs ki visszapofázzon, akkor nincs ügy, és az eredmény 100% -ban biztosított nekik.