2010. június 15., kedd

TISZTELET A JOBBIKOS KÉPVISELŐKNEK, meg a SEGÍTŐKNEK !!!!Dr. Gyüre Csaba, aki egyébként a család ügyvédjének távolléte miatt a bajbajutottak jogi képviseletét is ellátta, a továbbiakban is egyeztet majd a szociális ügyekért felelős államtitkárral. A kilakoltatottak addig ifj. Hegedűs Lorántné és családja budakeszi házában lakhatnak majd.
Szabó Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese köszöni mindazon gárdistáknak, országgyűlési képviselőknek és civileknek a segítségét, akik a kora reggeltől az esti órákig étlen-szomjan helytálltak.
A Jobbik parlamenti frakciójából a következő derék képviselők voltak jelen és küzdöttek a család otthonáért: Sneider Tamás, Baráth Zsolt, Vágó Sebestyén (ellenük indult szabálysértési eljárás, mert feltartóztatták a magyar család kisemmizésében segédkező rendőrdroidokat), Szilágyi György, Schön Péter, Szabó Gábor, Korondi Miklós, Kiss Sándor, dr. Gyüre Csaba, dr. Lenhardt Balázs, Magyar Zoltán, Zsiga Kárpát Dániel, Volner János, Bertha Szilvia, Samu Tamás Gergő, Bana Tibor, Mirkóczki Ádám és dr. Staudt Gábor.Kapcsolódo anyag:
http://azingatlanmaffia.blogspot.com/2010/06/brutali-kilakoltatas-szabo-gabor.html

Nincsenek megjegyzések: