2010. június 16., szerda

SIKOLY




SIKOLY!

Video előzetes, az erőszakos nagytétényi kilakoltatásról...

2010. jún. 15. Budapest, 22. kerület, Nagytétény

Egy kilakoltatás története 3 percben.

A mai napon Nagytétényben egy 5 gyermekes családtól vette el az otthonát a hatóság úgy, hogy a kerületi rendőr kapitány megmutatta hatalmát és 100 kommandósnak parancsot adva lerohanta öt kis gyermek, beteg (78 éves) idős néni és egy törékeny családját védelmező édesanya jogosan birtokolt házát. Lerohanta úgy, hogy a Maffiózó Sudár Zoltánnal "külön megegyezve" példát statuálva tette embertelen intézkedéseit, mondván, ezek a hülye civilek miért randalíroznak a saját területén.

Mindaddig hajlott a Sudár bűnöző a megegyezésre, míg nem beszélt a kapitánnyal, ezek szerint lebeszélte a kapitány az egyességről? MIÉRT?

HOGY TÖRTÉNHET ILYEN MAGYARORSZÁGON, HOGY A KOMMANDÓSOKAT KIS GYERMEKEK ELLEN HASZNÁLJK FEL? HOGY ENGEDHETI EZT MEG A PINTÉR SÁNDÓR ÉS ORBÁN VIKTOR?

NEKIK NEM FONTOSAK A GYERMEKEK A CSALÁD!



szer,megj:
Sajnos ezt a módszert hatékonyan alkalmazzák 1997 -óta. Azóta is csak kuss van azon ügyekre tekintettel, amelyekben ilyen módon nyertek és biztosítottak a maffihatalom kiváltságosai számára a brutális törvénytelenségekre alapított tuljdonjogot.
Hogy ezek a vevők? Kétlem. BŰNÖZŐK, és RABLÓK. De azok is, akik ehhez biztosítottak minden hátteret a hatalom részéről. Ők nem kapnak agyvérzést, max. ingyen vagyonhoz jutnak másoknak a kárára.
Mocskos, pofátlan rohadék banda, de még egyenlőre védettek. Reméljük, nem sokáig élvezhetik a másoktól ellopott vagyont.

Nincsenek megjegyzések: